Haelvoet

Haelvoet produceert comfortabele, elegante en duurzame meubelen voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en andere zorginstellingen. Alle meubelen zijn eigen unieke creaties, ontwikkeld met oog voor design, kwaliteit en ergonomie zowel voor de patiënt als voor de zorgverstrekker.

Byteflies

Byteflies heeft als doel het verzamelen van medische data en deze te verwerken en beschikbaar te stellen voor analyse. Op zowel hard- als software matig vlak heeft dit jonge bedrijf grote ambities.

CD Construct

Deze Roeselaarse KMO ontwerpt en produceert roestvast stalen constructies. Er is een grote afzetmarkt in restaurants met de verdeling grootkeuken toestellen. Het bedrijf verkoopt meer en meer in de zorgcentra en een op maat gemaakt product begint een vereiste te worden.

Niko

Niko ontwikkelt oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. Het bedrijf zet slimme en geconnecteerde technologieën in om minder energie te verbruiken en het lichtcomfort en de veiligheid te verhogen. Om een antwoord te bieden op de noden van de markt investeert het sterk in innovatie en design, dit zowel voor woning- als utiliteitsbouw. Niko is een Belgisch familiebedrijf uit Sint-Niklaas en werd opgericht in 1919. Vandaag telt het 750 werknemers en is het actief in 12 Europese landen. In 2016 realiseerde Niko een omzet van zo’n 160 miljoen euro.

UnitronGroup

De UnitronGroup is een internationale groep van bedrijven die telecommunicatie, multimedia en Internet-of-Things applicaties ontwikkelt, produceert en verkoopt. Ons sterk onderzoeks- en ontwikkelingsteam, met expertise in radiofrequentie engineering, bouwt geconnecteerde oplossingen die op alle continenten worden gebruikt. Door kernwaarden als connectiviteit, flexibiliteit en innovatie te promoten, heeft de UnitronGroup de ambitie om verder te groeien als een hightechbedrijf dat elektronische apparatuur levert aan een breed scala van markten. Als strategische partner ontwikkelen we oplossingen op basis van marktbehoeften. Ons flexibele team biedt voor iedere ontwikkeling een op maat gemaakte oplossing. Unitron’s oplossingen zijn beschikbaar voor OEM-klanten (Original Equipment Manufacturer) en tv-operatoren onder hun eigen merknamen. Installateurs en klanten hebben toegang tot onze ‘Johansson’ merkproducten via een wereldwijd netwerk van distributeurs. Onze expertise omvat onder andere Digitale Modulaire Headends, RF producten en accessoires, programmeerbare filterversterkers (profiler), Internet-of-Things, Wi-Fi en geconnecteerde oplossingen.