Deze bedrijven engageren zich in het optimaliseren en fabriceren van elektronica. Aanvullend zorgen de grote ondernemingen ook voor de ontwikkeling van nieuwe hardware componenten.

Culture Crew [KO]

Dit bedrijf realiseert ideeën en concepten van creatievelingen. Het brede gamma dat ze ondersteunen gaat van elektronisch ontwerp, multimedia, mechatronica, mechanisch, bewegingscontrole tot software.

Achilles Design [KO]

Dit Belgisch ontwerpbureau tackelt strategisch ontwerpen voor de industrie. Ze benaderen het project via de relatie tussen product, merk en service, met nadruk op de gebruiker.

Page [MO]

Page Elektronica, gevestigd in Poperinge, is een van de grootste bedrijven in de elektronica sector die het volledige proces lokaal (in België) afhandelt. Dit heeft als grote voordeel dat het een erg flexibele speler is. Het team elektronica experten heeft veel ervaring in het voorbereiden en produceren van allerhande printplaten.

Imec [GO]

Imec voert baanbrekend onderzoek uit in nano-electronics. Met behulp van de wetenschappelijke kennis en innovatieve kracht van de partners in ICT, zorgsector en energie. Door de samenwerking met vele bedrijven werkt men vooral rond naar relevante producten toe.