Explorentis

Dit bedrijf realiseert ideeën en concepten van creatievelingen. Het brede gamma dat ze ondersteunen gaat van elektronisch ontwerp, multimedia, mechatronica, mechanisch, bewegingscontrole tot software.

LS Bedding

De LS Bedding groep ontwerpt, fabriceert en vermarkt differentiërende, hoog-kwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en -systemen die een relevante oplossing bieden voor specifieke doelgroepen in de slaapcomfort markt. De groep heeft verschillende afdelingen in Vlaanderen.

Aqtor!

Aqtor! is gespecialiseerd in het aanmeten, fabriceren en afleveren van producten uit het terugbetaalde gamma prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen. Aqtor! staat garant voor een optimale patiëntgerichte service.

Stillemans

Vanuit Zellik bereiken de kunststoffen geëxtrudeerde profielen van Stillemans een grote doelgroep. Momenteel zet het bedrijf de stap naar geavanceerde geïntegreerde elektronica, waar ondersteuning welkom is. Het familiebedrijf, reeds de derde generatie, heeft een wereldwijde afzetmarkt.