Design Guidelines

De eerste design guideline focust op User Centered Design, om antwoorden te geven op vragen die te maken hebben met de doelgroep, markt en gebruiker binnen mobile wellbeing (gebaseerd op Usewell).

De tweede design guideline focust op Interaction Design, om antwoorden te geven op vragen die te maken hebben met het gebruik en prototypen van smart products (gebaseerd op TIII).

De derde design guideline focust op Product Design, om antwoorden te geven op vragen die te maken hebben met het de assemblage en productie van smart products (gebaseerd op kleine serie productie).

Technology Selectors

Waar de guidelines vooral richtlijnen geven over hoe we technologie beter moeten integreren ifv gebruik en productie zullen we via de technologie selectors meer inzicht geven over welke technologie er momenteel beschikbaar is en wat de specifieke kenmerken zijn om de juiste keuzes te kunnen maken.

De technology selectors zullen een momentopname zijn tijdens het TETRA project en achteraf ge├╝pdatet moeten worden, gezien er voortdurend nieuwe technologie zal bijkomen. Richtlijnen voor een onderbouwde technologiekeuze zullen door de onderzoekspartners binnen het project worden voorgesteld.